CLARION CONGRESS HOTEL OSTRAVA NA PGA TOUR

2. srpna 2011

Prosper Golf Club Čeladná se připravuje na třetí ročník prestižního turnaje Czech Open, který pod beskydské vrcholky přivede elitu z European PGA Tour.  Kompletní catering pro hráče světového formátu, celebrity a další příznivce greenu také letos zajistí tým čtyřhvězdičkového Clarion Congress Hotelu Ostrava, který navíc provozuje místní Restaurant Golf Resort Čeladná.

„Věřím, že nádherná divácká kulisa PGA Tour bude ještě o kousek lepší než loni, a budeme moci opět sledovat nádherné dramatické klání. Jsem potěšen, že CPI Hotels může být prostřednictvím špičkových služeb našeho Clarion Congress Hotelu Ostrava přímo u toho,“sdělil Jan Kratina, generální ředitel CPI Hotels, a.s. „Golfová a VIP klientela požaduje vysoký standard a kvalitu služeb, tedy přesně to, co jim na základě našich bohatých zkušeností dokážeme poskytnout,“ řekl Radim Beneš, ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava.

Turnaj Czech Open, který se hraje v rámci nejvyšší evropské profesionální série, bude mít letos několik novinek – mj. se bude hrát avizovaný Middle Course s novými jamkami 15. a 16. Hlavním „tahákem“ letošního turnaje bude držitel úctyhodných sedmnácti titulů a jedna z nejvýraznějších postav současného golfu Miguel Angel Jiménez, který hřiště osobně designoval.

Pro golfovou událost letošního roku ostravský Clarion připravil také speciální nabídku výhodných balíčků ubytování, stravování a transferu do Prosper Golf Resortu Čeladná. Clarion Congress Hotel Ostrava úspěšně prezentoval své služby na greenu již v uplynulých dvou ročnících European PGA Tour. V Moravskoslezském kraji je hotel osvědčeným poskytovatelem cateringových i ubytovacích služeb a tradičním hostitelem významných akcí.

Clarion Congress Hotel Ostrava patří do skupiny CPI Hotels, a.s., která se v oblasti hotelnictví a pohostinství pohybuje již od roku 1993, kdy začínala podnikat pouze s jedním hotelem. Z hlediska rozvoje se staly významnými především poslední roky, kdy se společnost soustředila na systematické budování sítě hotelů vyšší kategorie v Praze a akvizice v krajských městech ČR. Do portfolia CPI Hotels, a.s. dnes patří již 17 hotelů s kapacitou dosahující téměř 8 000 lůžek a 7 500 konferenčních míst, čímž se řadí mezi nejvýznamnější hotelové provozovatele v České republice. Od roku 1996 je společnost CPI Hotels, a.s. výhradním zástupcem pro značku Clarion mezinárodního hotelového řetězce Choice Hotels International pro Českou republiku a Slovensko. Dále kontroluje značku Fortuna Hotels, Buddha - Bar Hotel Prague a Ubytovny.cz